By Faber’s startede…

Før opstart af min virksomhed blev jeg tilbudt et iværksætterkursus kun for kvinder. I den forbindelse gav jeg mig selv den udfordring, at hvis jeg kunne score topkarakter til eksamen i forretningsplan, ville jeg starte op som selvstændig. Jeg fik 12, og dermed var vejen banet for By Faber’s i starten af 2015.

I 2013 købte min mand og jeg en landejendom i Varde-området, hvor jeg sidenhen har lavet systue i en del af den gamle stald.

At være kreativ med mine hænder er noget, jeg har uddannet mig i fra barnsben, da min mormor lærte mig at strikke som 5-årig og at hækle som 7-årig, syning blev en del af mig fra jeg var 9 år og lånte min mor’s symaskine på ubestemt tid – den er hos mig endnu, 42 år sener.

Jeg startede med at sy til kvinder i mit netværk, og derfra har det bredt sig til, hvor jeg i dag har det som min levevej.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere